Üzletünkről

 

Cégünk családi vállalkozásként 1989-ben kezdett el csempékkel, padlólapokkal, fürdőszobai termékekkel foglalkozni Debrecenben.

Ez idő alatt a tevékenységünk alapját képező, a klasszikus fürdőszobaszalonhoz, csempebolthoz kapcsolódó termékkínálatunkat folyamatosan bővítettük.

Burkolólap kínálatunk jelentős részét a spanyol: Cifre, Grespania, Keros, Mijares; az olasz: Caesar, Marazzi, Refin, Emil, Ermes Aurelia; a lengyel: Paradyz (Paradyz klinker, MyWay), Arte, Domino, Tubadzin, NowaGala, CeramikaGres, Cerrad, Stargres, Opoczno, Cersanit; az ukrán: Golden Tile; és nem utolsó sorban a magyar Zalakerámia gyárak csempéi, burkolólapjai képezik; emellett szaniter, zuhanykabin, csaptelep, kád vonalon a Varioglass, Marmite, Roltechnik, Ravak, Roca, Tres, Deante, Niagara, Cersanit, mint neves gyártók vannak jelen szaküzletünkben. 

Emellett jó néhány egyéb gyártó megfordul éppen kifutó vagy akciós termékeivel fürdőszoba szalonunkban.

A fent említett gyárak adják a garanciát, hogy nálunk megtalálják az exkluzív, prémium minőségű csempéket, padlólapokat ugyanúgy, mint a mérsékelt áru burkolólapokat.

Újdonságként kerültek bemutatásra a Deante gyár kiváló minőségű csaptelepei, zuhanykabinjai, gránit- és rozsdamentes mosogatói.

Ezen választékbővítésünk mellett is igyekszünk arra törekedni, hogy a nálunk bemutatott termékekhez Vásárlóink az általunk biztosított lehető legkedvezőbb áron és leggyorsabban jussanak hozzá.

Bízva abban, hogy honlapunk tartalma felkeltette érdeklődését, reméljük hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük Önt! Amennyiben lehetősége van, látogassa meg üzletünket, vagy elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot.