Gyártók bemutatása

Opoczno

Az Opoczno gyár több mint 130 éves fennállása óta generációkat inspirált stílusával, segített embereknek otthonukba megtalálni a számukra megfelelő hidegburkolatokat. Az Opoczno lengyel gyár, európa egyik legnagyobb kerámiaipari termékeket gyártó csoportjának, a ROVESE groupnak a tagja.

Ermes Aurelia

A gyárat 1961-ben alapították Ceramica Aurelia néven Veggia Casalgrandében, amely az olasz kerámia gyártás központjában, Sassouloban található. Az eltelt több mint ötven év alatt az Aurelia név a minőség, megbízhatóság, kreativitás szinonimája lett a burkolólap gyártás területén.

Cerrad

A Cerrad lengyel burkolólap gyártó főként szárazon formázott klinker lapjairól ismert.Ezen termékek palettáját egyre jobban szélesítve a hagyományosnak mondható, nagy színválasztékkal rendelkező klinkerek mellett megjelentek az élethű kő és faimitációk, valamint a 60x60 méretű padlólapok.

Ceramiche CAESAR

A Ceramiche Caesar olaszország meghatározó burkolólap gyártója.A gyár az elsők között rendelkezett a legszigorúbb környezetvédelmi kritériumoknak is megfelelő gyártási technológiával.Egyedinek számitó gyártási folyamatának köszönhetően prémium kivitelben állít elő burkolólapokat akár 3 cm vastagságban, valamint 120 x 240 méretben is.Termékpalettája rrendkívűl széles mérettartományt és stílust ölel fel, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb burkolólapokat a Ceramiche Caesar termékei között.

TUBADZIN

A Tubadzin Csoport a vezető lengyel kerámiagyártók egyike, mely vezető az innováció, fejlesztés területén.

Megalakulása óta folyamatosan újítja termékkínálatát, melyet ügyesen igazít a különböző fogyasztói csoportok álal támasztott igényeknek. A Tubadzin minden terméke megfelel a legszigorúbb ide vonatkozó európai szabványoknak.

Ceramika Paradyz

A Paradyz márka immár több mint 25 év tapasztalatot jelent a minőségi, egyedi dizájnnal rendelkező burkolólapok gyártása területén. A Paradyz cég Lengyelországban található, lengyel tulajdonban lévő vállalatcsoport (Ceramika Pradyz Sp.z o.o. és Paradyz Sp.z o.o.). Termékeiket mind az öt gyáregységükben folyamatosan magas minőségben gyártják, köszönhetően a legmodernebb gépek, és a legfejlettebb technológiák alkalmazásának. A Paradyz a hazai piacán kívül további 39 országban van jelen termékeivel.